2016-12-21 09:50:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Álljon ki magáért

Napi horoszkóp december 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Mérleg jegyében áll, pontosan az ön jegyével szemben, ne engedje, hogy ez elrontsa a hangulatát! A feszültség erősödik önben, talán sportolni kellene, hogy lazítani tudjon.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Mindazok a lehetőségek, amelyeket eddig karrierjével, foglalkozásával kapcsolatosan nem használt ki, még mindig jelen vannak, ezúttal azonban ne habozzon, hanem éljen velük. Délután kezdheti megvásárolni az ajándékokat, amik még kimaradtak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nyíltsággal most többre megy, mint titkolózással. Nem jó taktika, ha túlzottan diplomatikus akar maradni, mert a vetélytársa nem válogatja meg a szavait… Legyen következetes, álljon ki magáért!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Találkozik egy régi szerelmével, akivel évek óta nem is beszéltek. Önön is múlik, hogy mi lesz a találkából. Minden lehetséges, ha úgy akarja, elképzelhető, hogy újra lángra lobban a szerelem önök között.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Segít valakin, és a szolgálatkészsége önt is jóérzéssel tölti el. Ma kellemes élmények érik az emberi kapcsolataiban, még az is lehet, hogy valaki egy különleges gesztust tesz ön felé. A párja is a tenyerén hordozza, legyen hálás érte!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Délután egy fontos feladatot kap, figyeljen nagyon oda a részletekre, mert most ezen múlik a siker. Ma fontos, hogy segítsen másoknak. Este egy szép találkozásban lehet része!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma kifejezetten őszinte napja van. Ami a szívén, az a száján, akarva sem tudná visszafogni magát, pedig egyébként ön nagyon is diplomatikus. A jegyén áthaladó Holdnak is köszönheti ezt az érzelmi kifakadást.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Remélhetőleg nem hagyott sok intézni valót mára, mert most nehezen szánja rá magát a tevékenykedésre. A legjobb lenne, ha a mai napot csak a karácsonyi előkészületekre szánná, és munkával, pláne sürgőssel, már nem nagyon foglalkozna!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma nagyon érzékennyé válik. Sajnos a vitákat nem tudja elkerülni, pedig már előre látja, mennyire parttalan a veszekedés… Legalább arra figyeljen, hogy ne mérgesedjen el túlságosan a helyzet. Este még akad néhány elintézni valója, ezekkel hamar tud majd végezni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Nap ma belép az ön jegyébe. A kisugárzása most nagyon erős, és ezt persze mások is észreveszik. Sok flörtben lehet része, ha ön egyedülálló, akkor este mindenképpen menjen el egy kicsit szórakozni!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem tud teljes mértékben összpontosítani, és egy kicsit a pályán kívülre keveredhet… Valamilyen fontos információról is lemarad, ez pedig később még galibát okozhat. Kérdezzen rá mindenre, amit nem ért!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ne vegyen most túl sok terhet a nyakába, szüksége van egy kis nyugalomra. Az lenne a legjobb, ha a családtagjait is bevonná a munkába, különben estére nagyon fáradt és ingerült lesz. Jó lenne megelőzni a veszekedést, hiszen már közel vannak az ünnepek!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: